Winkelwagen Geen producten

RONDVAARTBOOT

In 2017 heeft Jachthaven Rottemeren in samenwerking met Anker Boten de salonboot 'Salsten' in gebruik mogen nemen als rondvaartboot. Dit schip dateert uit 1924, is gebouwd in Zweden en een van de mooiste in zijn soort.


Er zijn diverse mogelijkheden om naartoe te varen en verschillende arrangementen die u hier aan toe kunt voegen; denk aan een heerlijke lunch aan boord, een uitgebreid borrelplateau of een high tea!

Iets te vieren met een besloten groep? Neem contact op voor de mogelijkheden via info@jachthavenrottemeren.nl Wij denken graag met u mee!

Bezig met laden...
Op basis van offerte
 

De Salsten beschikt over 24 staan- en/of zitplaatsen, echter varen wij met maximaal 12 passsagiers aan boord zodat er in de kuip voldoende bewegingsruimte is. De Salsten kan zowel overdekt als open varen zodat u ook tijdens een bui of slecht weer droog en beschut zit.

Is uw groep groter dan 12 personen? Neem is contact op met de Croosboot! De Croosboot kan in onze jachthaven aanmeren indien u bij ons het arrangement afneemt. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke high tea aan boord of lunchbuffet!


 


VANAF HEDEN HET HELE JAAR DOOR ONDERHOUD & SERVICE IN EIGEN BEHEER IN ONZE ONDERHOUDSLOODS

 

* = prijzen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webshop software