Winkelwagen Geen producten

Pachten/Runnen horeca

 
  Afbeelding met tekst, illustratie

Automatisch gegenereerde beschrijving


Vacature
runnen horeca Jachthaven Rottemeren 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste man, vrouw of een koppel die samen met ons de horeca op onze jachthaven gaat runnen.

Wij zoeken iemand die in de rustige uren zelfstandig werkt en dus ook de (kleine) keuken met lunchkaart voor zijn rekening neemt en in de drukke uren een team kan aansturen. Iemand die het terras kan lopen maar ook een lunchbuffet of groepsborrel kan voorbereiden.

Ons pand met terras aan het water beschikt over een volledige horeca vergunning en willen wij gerund zien van ongeveer eind maart tot eind oktober, liefst 3 a 4 dagen per week, maar in ieder geval de meeste weekenden en natuurlijk feestdagen zoals hemelvaartsdag en pasen.

Wij zoeken iemand of een koppel met horeca ervaring op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het horeca deel op onze jachthaven kan eventueel op termijn worden gepacht, maar er zijn verschillende constructies te bedenken zodat je nu al zoveel mogelijk zelfstandig de dagelijkse zaken runt.

Ben jij zelfstandig, vriendelijk, proactief, leiding gevend, flexibel, ondernemend, goed verzorgd, beschikbaar 5 tot 7 maanden per jaar (zeker ook weekenden!), heb jij horeca ervaring en je sociaal hygiëne diploma?

Heb jij leuke ideeën om ook de daluren invulling te geven?

Email/app/bel:
info@jachthavenrottemeren.nl / 06-44358652


Geen producten aanwezig

VANAF HEDEN HET HELE JAAR DOOR ONDERHOUD & SERVICE IN EIGEN BEHEER IN ONZE ONDERHOUDSLOODS

 

* = prijzen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webshop software