Winkelwagen Geen producten

Walstalling

Op deze pagina kunt u een vrijblijvende aanvraag voor walstalling indienen.

- Winterstalling 6mnd: 1 Oktober tot 31 Maart
- Walstalling 12mnd: 1 April tot 31 Maart

- Winterstalling Overdekt: 1 Oktober tot 31 Maart

Wij hebben op eigen terrein walstalling voor +/-100 boten, deze is niet overdekt. Uw boot staat achter een hek en is de hele periode overdag voor u toegankelijk. Mogelijk voor boten tot maximaal 5000kg.

Indien u uw boot stalt op uw eigen trailer kunt u gratis gebruik maken van de boothelling. Wij kunnen uw boot ook met uw trailer via de boothelling voor u eruit halen. Voor boten zonder trailer is er 2 weekenden in oktober een kraan om deze eruit te halen en te stallen op bokken en 2 weekenden in april om deze weer te water te laten. Wij kunnen uw boot ook afspuiten op de afspuitplaats. 

Voor de overdekte winterstalling hebben wij een samenwerkingsverband met Anker Boten. Dit is mogelijk voor boten tot maximaal 3000kg. Wij halen uw boot in oktober met een trailer op in onze jachthaven om deze naar de opslag van Anker Boten te vervoeren, spuiten de boot schoon en komen deze in april weer voor u te water laten. Anker Boten kan voor u ook de motor winterklaar maken, onderhoud/repartie/schilderen behoort ook tot de mogelijkheden.

Bezig met laden...


| Meer

WIJ BIEDEN OOK OVERDEKTE WINTERSTALLING AAN VOOR €75,- P/MTR ALL-IN

 

* = prijzen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webshop software