Winkelwagen Geen producten

Walstalling

Walstalling

Op deze pagina kunt u een vrijblijvende aanvraag voor walstalling indienen.

- Winterstalling: 1 Oktober tot 31 Maart
- Walstalling 12mnd: 1 April tot 31 Maart

- Winterstalling Overdekt: 1 Oktober tot 31 Maart


Wij hebben een winterstalling voor +/-100 boten, deze is niet overdekt. Uw boot staat veilig achter een gesloten hek en is de hele periode toegankelijk. Het is toegestaan om aan uw boot te klussen onder de voorwaarde van het jachthavenregelement. U kan bij ons professioneel klusgereedschap zoals stofzuigers en schuurmachines huren tegen een voordelig tarief, hiermee kan u de klus goed en relatief snel voltooien (zie verhuur).

Indien u uw boot stalt op uw eigen trailer kunt u gratis gebruik maken van de boothelling. Wij kunnen uw boot ook met uw trailer via de boothelling voor u eruit halen. Voor boten zonder trailer is er 2 weekenden in oktober een kraan om deze eruit te halen en te stallen op bokken en 2 weekenden in april om deze weer te water te laten. Wij kunnen uw boot ook afspuiten op de afspuitplaats. 

Voor de overdekte winterstalling hebben wij een samenwerkingsverband met Anker Boten. Dit is mogelijk voor boten tot maximaal 2850kg. Wij halen uw boot in oktober met een trailer op in onze jachthaven om deze naar de opslag van Anker Boten te vervoeren, spuiten de boot schoon en komen deze in april weer voor u te water laten. Anker Boten kan voor u ook de motor winterklaar maken, onderhoud/repartie/schilderen behoort ook tot de mogelijkheden.

Bezig met laden...


| Meer

WINTERSTALLING TOTAAL PAKKET BINNEN & BUITEN VANAF €75,- P/MTR

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop software
CORONA UPDATE 9 mei
Vanaf 11 mei zijn passanten weer welkom bij Jachthaven Rottemeren. Overnachten is enkel toegestaan als u eigen sanitaire voorzieningen aan boord heeft. Het sanitairgebouw moet gesloten blijjven tot ten minste 1 juli.

De horeca "DOCK OF THE BAY" zal halverweg juni weer beperkt open gaan. Als dit goed gaat dan kunnen en mogen we 1 juli weer volledig open met de geldende regels die ons dan zullen worden opgelegd.

Wij vragen u om het toegangshek van het parkeerterrein steeds achter u dicht te trekken om zo drukte op het haven terrein te voorkomen. 

Nu de regels wat versoepeld worden is het belangrijk om de landelijke regels van 1,5m afstand enz. te blijven hanteren.

Zie voor vele watersport gerelateerde vragen en antwoorden de website van de Hiswa Corona Helpdesk.

CORONA UPDATE 10 april
Ook met het paasweekend voor de boeg luidt het landelijk advies; BLIJF THUIS. Het recreatiegebied de Rottemeren zal dan ook worden afgesloten voor autoverkeer en de haven is dus slecht bereikbaar. In Rotterdam zijn de havens gesloten en is pleziervaart verboden (zie deze link). Wij zijn nog wel geopend maar als we dit zo willen houden moet iedereen zich aan de regels houden.
  Wij rekenen op uw medewerking om zo gezamenlijk de haven geopend te kunnen en mogen houden en allen gezond te blijven!

CORONA UPDATE 3 april
Komend weekend (4 en 5 april) zijn de parkeerplaatsen in recreatiegebied de Rottemeren gesloten, hiermee de toegangsweg voor auto’s naar de Eendragtpolder en de haven ook. De haven is wel open echter alleen toegankelijk voor ligplaatshouders en werkgerelateerd bestemmingsverkeer. De haven is dit weekend dus slecht bereikbaar. Het landelijk advies luidt dan ook blijf thuis als dit kan.

CORONA UPDATE 1 april
Wijziging 3de noodverordening aangaande Corona maatregelen voor midden Holland vanaf 1 april van toepassing. Hiermee is het sanitairgebouw gesloten en kunnen we geen passanten ontvangen. Voor alle details zie de volledige noodverordening op de website van gemeente Zuidplas

UPDATE CORONA
Wij zijn geopend en houden ons aan de adviezen van het RIVM en regels van de overheid en vragen u dat ook te doen. Houd 1,5m afstand en blijf samen gezond!

Zie voor vele watersport gerelateerde vragen en antwoorden de website van de Hiswa Corona Helpdesk.