Winkelwagen Geen producten

Walstalling

Walstalling

Op deze pagina kunt u een vrijblijvende aanvraag voor walstalling indienen.

- Winterstalling: 1 Oktober tot 31 Maart
- Walstalling 12mnd: 1 April tot 31 Maart

- Winterstalling Overdekt: 1 Oktober tot 31 Maart


Wij hebben een winterstalling voor +/-100 boten, deze is niet overdekt. Uw boot staat veilig achter een gesloten hek en is de hele periode toegankelijk. Het is toegestaan om aan uw boot te klussen onder de voorwaarde van het jachthavenregelement. U kan bij ons professioneel klusgereedschap zoals stofzuigers en schuurmachines huren tegen een voordelig tarief, hiermee kan u de klus goed en relatief snel voltooien (zie verhuur).

Indien u uw boot stalt op uw eigen trailer kunt u gratis gebruik maken van de boothelling. Wij kunnen uw boot ook met uw trailer via de boothelling voor u eruit halen. Voor boten zonder trailer is er 2 weekenden in oktober een kraan om deze eruit te halen en te stallen op bokken en 2 weekenden in april om deze weer te water te laten. Wij kunnen uw boot ook afspuiten op de afspuitplaats. 

Voor de overdekte winterstalling hebben wij een samenwerkingsverband met Anker Boten. Dit is mogelijk voor boten tot maximaal 2850kg. Wij halen uw boot in oktober met een trailer op in onze jachthaven om deze naar de opslag van Anker Boten te vervoeren, spuiten de boot schoon en komen deze in april weer voor u te water laten. Anker Boten kan voor u ook de motor winterklaar maken, onderhoud/repartie/schilderen behoort ook tot de mogelijkheden.

Bezig met laden...


| Meer

WINTERSTALLING TOTAAL PAKKET BINNEN & BUITEN VANAF €75,- P/MTR

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop software