Winkelwagen Geen producten

Walstalling

Walstalling

Op deze pagina kunt u een vrijblijvende aanvraag voor walstalling indienen.

- Winterstalling: 1 Oktober tot 31 Maart
- Walstalling 12mnd: 1 April tot 31 Maart

- Winterstalling Overdekt: 1 Oktober tot 31 Maart


Wij hebben een winterstalling buiten voor +/- 50 boten. Uw boot staat veilig achter een gesloten slagboom en is de hele periode toegankelijk. Het is toegestaan om aan uw boot te klussen onder de voorwaarde van het jachthavenregelement. U kan bij ons professioneel klusgereedschap zoals stofzuigers en schuurmachines huren tegen een voordelig tarief, hiermee kan u de klus goed en relatief snel voltooien (zie verhuur).

Indien u uw boot stalt op uw eigen trailer kunt u gratis gebruik maken van de boothelling. Wij kunnen uw boot ook met uw trailer via de boothelling voor u eruit halen tegen een vergoeding. Voor boten zonder trailer is er 2 weekenden in oktober een kraan om deze eruit te halen en te stallen op bokken en 2 weekenden in april om deze weer te water te laten. Wij kunnen uw boot ook afspuiten op de afspuitplaats. 

Voor de overdekte winterstallling hebben wij op de haven in de loods/tent plaats voor +/- 20 boten. Dit is tot 7m en max. 1500kg. Wij halen uw boot eruit en spuiten deze schoon. en maken deze winter klaar om vervolgens in de stallingsrekken te plaatsen. Onderhoud aan uw boot is niet mogelijk. Dit kan u eventueel wel aan ons uitbesteden voor of na de stallingsperiode.

Bezig met laden...


| Meer

VANAF HEDEN HET HELE JAAR DOOR ONDERHOUD & SERVICE IN EIGEN BEHEER IN ONZE ONDERHOUDSLOODS

 

* = prijzen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webshop software