Winkelwagen Geen producten

Rondvaartboot

Salonboot Salsten

Op 27 augustus 2017 heeft Jachthaven Rottemeren in samenwerking met Anker Boten vol trots de salonboot "Salsten" in gebruik mogen nemen! Dit schip daterend uit 1924 en gebouwd in Zweden, is een van de mooiste in zijn soort.


Er zijn diverse mogelijkheden om naartoe te varen en verschillende arrangementen die u hier aan toe kunt voegen. Denk aan een heerlijke lunch aan boord, een uitgebreid borrelplateau of een high tea!

Vanwege de maatregelen rondom Corona verhuren wij de rondvaartboot aan groepen tot ongeveer 12 tot 15 personen (afhankelijk van de groepssamenstelling) en is er momenteel geen losse kaartverkoop.
Iets te vieren met een besloten groep? Neem contact op voor de mogelijkheden via info@jachthavenrottemeren.nl Wij denken graag met u mee!

Bezig met laden...

De Salsten beschikt over 24 staan- en/of zitplaatsen, echter varen wij met maximaal 15 personen aan boord (afhankelijk van de groepssamenstelling) zodat er in de kuip voldoende bewegingsruimte is. De Salsten kan zowel overdekt als open varen zodat u ook tijdens een bui of slecht weer droog en beschut zit.
 | Meer

WINTERSTALLING TOTAAL PAKKET BINNEN & BUITEN VANAF €75,- P/MTR

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop software