Winkelwagen Geen producten

EETCAFÉ DOCK OF THE BAY"

EETCAFÉ-DOCK-OF-THE-BAY

ZATERDAG 12 JUNI VERS GEBAKKEN PIZZA'S OP ONS TERRAS 
De foodtruck van Tutta Italia komt op zaterdag 12 juni heerlijke verse pizza’s bakken bij ons op het terras van ‘Dock of the bay’.
 
Zelf draaien wij die dag uiteraard geen keuken, maar op het terras zorgen wij natuurlijk wel voor de dranken en het ijs!

Pizza's afhalen kan uiteraard ook!


'Dock of the bay' is  gelegen op een van de mooiste locaties van de Rottemeren. Het terras biedt een wijds uitzicht over de jachthaven en de Rottemeren. Er is een speeltuintje voor de kids en er heerst een ongedwongen sfeer. 

Wij hanteren een kleine kaart met huisgemaakte gerechten en verse producten of een lekkere snack als Take Away. De kaart leent zich voor ieder moment van de dag; een goede kop koffie met huisgemaakte appeltaart, verrassende luxe broodjes voor de lunch of een borrel met kleine hapjes.

Wij hebben geen diner kaart, wij richten ons op de uren overdag, maar dit seizoen plannen wij geregeld een thema weekend of avond, met bijvoorbeeld een zomerse paella, mosselavond en in samenwerking met foodtrucks ook andere specialiteiten. Houd onze socials dus goed in de gaten! 

'Dock of the bay' leent zich mede dankzij de prachtige locatie aan het water uitstekend voor een feestje, ook kunnen wij voor een wat kleiner gezelschap een arrangement opzetten naar wens, zie onderstaande opties voor meer informatie.


Openingstijden
April en mei:           zaterdag en zondag van 10.00u tot 19.00u
Juni:                       vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00u tot 19.00u

Juli en augustus:    donderdag van 10.00u tot 17.00u
                               vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00u tot 19.00u

September:             vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00u tot 19.00u
Oktober:                  zaterdag en zondag van 10.00u tot 17.00u                            Wij zijn nog op zoek naar enthousiaste medewerkers voor in de bediening maar ook naar iemand met ervaring in de keuken die in onze kleine keuken goed uit de voeten kan!

Interesse? Bel of app naar Maayke 06-44358652 of stuur een email naar info@jachthavenrottemeren.nl
Bezig met laden...

 | Meer

VANAF HEDEN HET HELE JAAR DOOR ONDERHOUD & SERVICE IN EIGEN BEHEER IN ONZE ONDERHOUDSLOODS

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop software