Winkelwagen Geen producten

DOCK OF THE BAY

DOCK-OF-THE-BAY

 
ZATERDAG 18/9 GESLOTEN VANAF 13.00u IVM PERSONEELSTEKORT


'Dock of the bay' is  gelegen op een van de mooiste locaties van de Rottemeren. Het terras biedt een wijds uitzicht over de jachthaven en de Rottemeren. Er is een speeltuintje voor de kids en er heerst een ongedwongen sfeer. 

Wij hanteren een kleine kaart met huisgemaakte gerechten en verse producten of een lekkere snack als Take Away. De kaart leent zich voor ieder moment van de dag; een goede kop koffie met huisgemaakte appeltaart, verrassende luxe broodjes voor de lunch of een borrel met kleine hapjes.

Wij hebben geen diner kaart, wij richten ons op de uren overdag, maar dit seizoen plannen wij geregeld een thema weekend of avond, met bijvoorbeeld een zomerse paella, mosselavond en in samenwerking met foodtrucks ook andere specialiteiten. Houd onze socials en deze website dus goed in de gaten! 

'Dock of the bay' leent zich mede dankzij de prachtige locatie aan het water uitstekend voor een groepsborrel (tot 50 personen), ook kunnen wij voor een wat kleiner gezelschap een arrangement opzetten naar wens, zie onderstaande opties voor meer informatie.


Openingstijden
april en mei                      zaterdag en zondag van 10.00u tot 18.00u
juni t/m september         vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00u tot 18.00u
oktober                             zaterdag en zondag van 10.00u tot 17.00u                      

November t/m maart     wintersluitingVacature runnen horeca jachthaven (m/v/koppel)

Gezocht
Voor de horeca op onze jachthaven zijn wij op zoek naar een enthousiaste man/vrouw of een koppel die de horeca op onze jachthaven gaat runnen. Wij zoeken iemand die in de rustige uren zelfstandig werkt en dus ook de (kleine) keuken met lunchkaart voor zijn rekening neemt en in de drukke uren een team kan aansturen. Iemand die het terras kan lopen maar ook een lunchbuffet of groepsborrel kan voorbereiden.
Ons pand met terras aan het water beschikt over een volledige horeca vergunning en willen wij gerund zien van ongeveer maart tot eind oktober. In het hoogseizoen liefst 4 dagen per week, maar in ieder geval de meeste weekenden en natuurlijk feestdagen zoals hemelvaartsdag en pasen.
Wij zoeken iemand of een koppel met horeca ervaring op zoek naar een nieuwe uitdaging die er misschien van droomt een eigen zaakje te runnen, maar zonder veel risico’s, dit is wellicht je kans! Het horeca deel op onze jachthaven kan niet worden gepacht, maar er zijn verschillende constructies te bedenken zodat je zoveel mogelijk zelfstandig de dagelijkse zaken runt.
Ben jij zelfstandig, proactief, leiding gevend, flexibel, ondernemend, goed verzorgd, beschikbaar 6 tot 8 maanden per jaar (zeker ook de weekenden!), heb jij horeca ervaring en je sociaal hygiëne diploma?
Heb jij leuke ideeën om ook de daluren invulling te geven?

Stuur een bericht waarin je (of jullie) jezelf voorstelt naar info@jachthavenrottemeren.nl

 
Bezig met laden...

 | Meer

VANAF HEDEN HET HELE JAAR DOOR ONDERHOUD & SERVICE IN EIGEN BEHEER IN ONZE ONDERHOUDSLOODS

 

* = prijzen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webshop software