Winkelwagen Geen producten

DOCK OF THE BAY


 
Dock of the bay is begonnen aan de jaarlijkse wintersluiting, tot volgend seizoen!

'Dock of the bay' is gelegen op een van de mooiste locaties van de Rottemeren. Het terras biedt een wijds uitzicht over onze jachthaven en de Rottemeren. Er is een speeltuintje voor de kids en er heerst een ongedwongen sfeer. 

Wij hebben een kleine menukaart met huisgemaakte gerechten en verse producten; een goede kop koffie met huisgemaakte appeltaart, verrassende luxe broodjes voor de lunch of een borrel met kleine hapjes. Wij houden van een 'groene' keuken met verse producten, een fris vega(n) assortiment en vlees alleen van goede kwaliteit.


Wij hebben geen diner kaart, wij richten ons op de uren overdag, maar in de zomer plannen wij geregeld een thema avond met bijvoorbeeld een grote pan paella, verse ambachtelijke pizza's of een mosselavond! Houd onze socials en deze website dus goed in de gaten! 

'Dock of the bay' leent zich mede dankzij de prachtige locatie aan het water ook uitstekend voor een groepsborrel (tot 50 personen). Wij kunnen ook voor een wat kleiner gezelschap een arrangement opzetten naar wens, zie onderstaande opties voor meer informatie.


 


Menukaart
Menukaart
Openingstijden
Openingstijden


Bezig met laden...
Op basis van offerte
 
Op basis van offerte
 
Op basis van offerte
 

 | Meer

VANAF HEDEN HET HELE JAAR DOOR ONDERHOUD & SERVICE IN EIGEN BEHEER IN ONZE ONDERHOUDSLOODS

 

* = prijzen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webshop software