Winkelwagen Geen producten

DOCK OF THE BAY


 

Zondag 13 augustus verse pizza op ons terras uit de houtoven! Reserveren kan via info@jachthavenrottemeren.nl


Onze jachthavenkantine 'Dock of the bay' is gelegen op een van de mooiste locaties van de Rottemeren. Het terras biedt een wijds uitzicht over onze jachthaven en de Rottemeren. Er is een speeltuintje voor de kids en er heerst een ongedwongen sfeer.

In de afgelopen jaren zijn wij tijdens het vaarseizoen ieder weekend open geweest voor een kop koffie, lunch of borrel. Dit jaar zal dat anders zijn. Wij gaan ons meer richten op events en thema weekenden en zullen niet meer standaard ieder weekend geopend zijn voor reguliere horeca. 

De planning is in volle gang! Denk aan een weekend met onze hamburgerkar, de jaarlijkse mosselavond, een pizza zondag met vers gebakken pizza's, een cursus voor het behalen van het vaarbewijs, een ontbijtservice voor ligplaatshouders en passanten die in de jachthaven overnachten, een avond met live muziek, etc. Zie tabblad 'events'!


Houd onze social media en deze website dus goed in de gaten! 

'Dock of the bay' leent zich mede dankzij de prachtige locatie aan het water ook uitstekend voor een groepsborrel of lunchbuffet (tot 50 personen). Wij kunnen ook voor een wat kleiner gezelschap een arrangement opzetten naar wens, zie onderstaande opties voor meer informatie.


 


Events
Events


Bezig met laden...
Op basis van offerte
 
Op basis van offerte
 
Op basis van offerte
 

 


VANAF HEDEN HET HELE JAAR DOOR ONDERHOUD & SERVICE IN EIGEN BEHEER IN ONZE ONDERHOUDSLOODS

 

* = prijzen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webshop software