Winkelwagen Geen producten

DOCK OF THE BAY

DOCK-OF-THE-BAY

 
SAVE THE DATE:
-zaterdag 24/7: keuken en terras gesloten maar wel een kraam met verse kibbeling en een kraam met schepijs en blikjes drinken.

-zondag 25/7:GESLOTEN

- zaterdag 31/7 en zondag 1/8: SURINAAMS WEEKEND met heerlijke 'TAKE AWAY' Surinaamse broodjes, bara, roti, etc. 

- zondag 8 augustus: Houtovens gestookte vers gebakken PIZZA'S verzorgd door Tutta Italia op ons terras van Dock of the bay!

-zaterdag 11 september: jaarlijkse mosselavond


'Dock of the bay' is  gelegen op een van de mooiste locaties van de Rottemeren. Het terras biedt een wijds uitzicht over de jachthaven en de Rottemeren. Er is een speeltuintje voor de kids en er heerst een ongedwongen sfeer. 

Wij hanteren een kleine kaart met huisgemaakte gerechten en verse producten of een lekkere snack als Take Away. De kaart leent zich voor ieder moment van de dag; een goede kop koffie met huisgemaakte appeltaart, verrassende luxe broodjes voor de lunch of een borrel met kleine hapjes.

Wij hebben geen diner kaart, wij richten ons op de uren overdag, maar dit seizoen plannen wij geregeld een thema weekend of avond, met bijvoorbeeld een zomerse paella, mosselavond en in samenwerking met foodtrucks ook andere specialiteiten. Houd onze socials dus goed in de gaten! 

'Dock of the bay' leent zich mede dankzij de prachtige locatie aan het water uitstekend voor een groepsborrel, ook kunnen wij voor een wat kleiner gezelschap een arrangement opzetten naar wens, zie onderstaande opties voor meer informatie.


Openingstijden
april en mei:               zaterdag en zondag van 10.00u tot 18.00u
juni t/m september     vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00u tot 18.00u
oktober:                      zaterdag en zondag van 10.00u tot 17.00u                       
November t/m maart: wintersluiting


 
Bezig met laden...

 | Meer

VANAF HEDEN HET HELE JAAR DOOR ONDERHOUD & SERVICE IN EIGEN BEHEER IN ONZE ONDERHOUDSLOODS

 

* = prijzen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webshop software