Winkelwagen Geen producten

VACATURES

Vacature runnen horeca Jachthaven Rottemeren (m/v/koppel)

Voor 'Dock of the bay' zijn wij op zoek naar een enthousiaste man/vrouw of een koppel die deze horeca gelegenheid op onze jachthaven gaat runnen. Wij zoeken iemand die in de rustige uren zelfstandig werkt en dus ook de (kleine) keuken met lunchkaart voor zijn rekening neemt en in de drukke uren een team kan aansturen. Iemand die het terras kan lopen maar ook een lunchbuffet of groepsborrel kan voorbereiden.

Ons pand met terras aan het water beschikt over een volledige horeca vergunning en willen wij gerund zien van ongeveer maart tot eind oktober. In het hoogseizoen liefst 4 dagen per week, maar in ieder geval de meeste weekenden en natuurlijk feestdagen zoals hemelvaartsdag en pasen.

Wij zoeken iemand of een koppel met horeca ervaring op zoek naar een nieuwe uitdaging die er misschien van droomt een eigen zaakje te runnen, maar zonder veel risico’s, dit is wellicht je kans! Het horeca deel op onze jachthaven kan niet worden gepacht, maar er zijn verschillende constructies te bedenken zodat je zoveel mogelijk zelfstandig de dagelijkse zaken runt.

Ben jij zelfstandig, proactief, leiding gevend, flexibel, ondernemend, goed verzorgd, beschikbaar 6 tot 8 maanden per jaar (zeker ook de weekenden!), heb jij horeca ervaring en je sociaal hygiëne diploma?

Heb jij leuke ideeën om ook de daluren invulling te geven?

Stuur een bericht waarin je (of jullie) jezelf voorstelt naar info@jachthavenrottemeren.nl

 


Geen producten aanwezig


| Meer

VANAF HEDEN HET HELE JAAR DOOR ONDERHOUD & SERVICE IN EIGEN BEHEER IN ONZE ONDERHOUDSLOODS

 

* = prijzen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webshop software