Winkelwagen Geen producten

Zeilschool WAVIEZeilschool Wavie wil aan iedereen de passie voor de zeilsport overbrengen ook wel zeilverslaafd maken. Als je leert zeilen vinden wij het belangrijk dat je dit in een veilige omgeving doet, je altijd een uitdaging krijgt en dat je vooral veel fun hebt! 
 
We zijn een landelijk erkende CWO zeilschool waar je je gecertificeerde zeildiploma’s kan halen. Dit hebben we te danken aan onze enthousiaste instructeurs die graag inspelen op jouw wensen!
 
We geven les aan jongeren en kinderen in de vorm van zomer zeilweken en de WavieClub (op woensdag en zondag), ook aan volwassenen in de vorm van flexibele zeilcursussen en losse zeillessen. Als kers op de taart organiseren we samen met Jachthaven Rottemeren, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes en schooluitjes.
 
De hechte samenwerking met Jachthaven Rottemeren, zorgt er voor dat we op hoge kwaliteit lessen kunnen geven. Maar ook dat wij een unieke prettige plek hebben om vanuit les te geven en terug te komen om na te kletsen in de "after-sail".
 


 

 


Geen producten aanwezig


| Meer

WINTERSTALLING TOTAAL PAKKET BINNEN & BUITEN VANAF €75,- P/MTR

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop software
CORONA UPDATE 9 mei
Vanaf 11 mei zijn passanten weer welkom bij Jachthaven Rottemeren. Overnachten is enkel toegestaan als u eigen sanitaire voorzieningen aan boord heeft. Het sanitairgebouw moet gesloten blijjven tot ten minste 1 juli.

De horeca "DOCK OF THE BAY" zal halverweg juni weer beperkt open gaan. Als dit goed gaat dan kunnen en mogen we 1 juli weer volledig open met de geldende regels die ons dan zullen worden opgelegd.

Wij vragen u om het toegangshek van het parkeerterrein steeds achter u dicht te trekken om zo drukte op het haven terrein te voorkomen. 

Nu de regels wat versoepeld worden is het belangrijk om de landelijke regels van 1,5m afstand enz. te blijven hanteren.

Zie voor vele watersport gerelateerde vragen en antwoorden de website van de Hiswa Corona Helpdesk.

CORONA UPDATE 10 april
Ook met het paasweekend voor de boeg luidt het landelijk advies; BLIJF THUIS. Het recreatiegebied de Rottemeren zal dan ook worden afgesloten voor autoverkeer en de haven is dus slecht bereikbaar. In Rotterdam zijn de havens gesloten en is pleziervaart verboden (zie deze link). Wij zijn nog wel geopend maar als we dit zo willen houden moet iedereen zich aan de regels houden.
  Wij rekenen op uw medewerking om zo gezamenlijk de haven geopend te kunnen en mogen houden en allen gezond te blijven!

CORONA UPDATE 3 april
Komend weekend (4 en 5 april) zijn de parkeerplaatsen in recreatiegebied de Rottemeren gesloten, hiermee de toegangsweg voor auto’s naar de Eendragtpolder en de haven ook. De haven is wel open echter alleen toegankelijk voor ligplaatshouders en werkgerelateerd bestemmingsverkeer. De haven is dit weekend dus slecht bereikbaar. Het landelijk advies luidt dan ook blijf thuis als dit kan.

CORONA UPDATE 1 april
Wijziging 3de noodverordening aangaande Corona maatregelen voor midden Holland vanaf 1 april van toepassing. Hiermee is het sanitairgebouw gesloten en kunnen we geen passanten ontvangen. Voor alle details zie de volledige noodverordening op de website van gemeente Zuidplas

UPDATE CORONA
Wij zijn geopend en houden ons aan de adviezen van het RIVM en regels van de overheid en vragen u dat ook te doen. Houd 1,5m afstand en blijf samen gezond!

Zie voor vele watersport gerelateerde vragen en antwoorden de website van de Hiswa Corona Helpdesk.