Winkelwagen Geen producten

Zeilschool WAVIEZeilschool Wavie wil aan iedereen de passie voor de zeilsport overbrengen ook wel zeilverslaafd maken. Als je leert zeilen vinden wij het belangrijk dat je dit in een veilige omgeving doet, je altijd een uitdaging krijgt en dat je vooral veel fun hebt! 
 
We zijn een landelijk erkende CWO zeilschool waar je je gecertificeerde zeildiploma’s kan halen. Dit hebben we te danken aan onze enthousiaste instructeurs die graag inspelen op jouw wensen!
 
We geven les aan jongeren en kinderen in de vorm van zomer zeilweken en de WavieClub (op woensdag en zondag), ook aan volwassenen in de vorm van flexibele zeilcursussen en losse zeillessen. Als kers op de taart organiseren we samen met Jachthaven Rottemeren, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes en schooluitjes.
 
De hechte samenwerking met Jachthaven Rottemeren, zorgt er voor dat we op hoge kwaliteit lessen kunnen geven. Maar ook dat wij een unieke prettige plek hebben om vanuit les te geven en terug te komen om na te kletsen in de "after-sail".
 


 

 


Geen producten aanwezig


| Meer

WINTERSTALLING TOTAAL PAKKET BINNEN & BUITEN VANAF €75,- P/MTR

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop software