Winkelwagen Geen producten

Ligplaats 1mnd (€25,- p/mtr)

Ligplaats 1mnd (€25,- p/mtr)

De prijs is per strekkende meter. U vult in het invoer veld "Lengte" de lengte van uw boot in.

Velden met een * zijn verplichte velden
Vraag offerte aan

| Meer

De prijs is per strekkende meter boot. U vult in het invoerveld "Lengte" de lengte van uw boot in.

Prijs: Ligplaats 1mnd (€25,- p/mtr)

Uit deze aanvraag ontstaat een vrijblijvende offerte.


De haven telt +/- 200 ligplaatsen varierend van 6m box tot 12m zijsteiger. Om u als klant een eerlijke prijs aan te bieden rekenen wij per strekkende meter boot in plaats van de boxmaat. Alle ligplaats beschikt over een vinger steiger of zijsteiger zodat uw boot goed toegankelijk is.

De steigers voor boten >6m beschikke over een watertappunt en stroompalen. Water is gratis echter niet bedoeld om uw boot af te spuiten. Electriciteit is  gratis af te nemen tussen zondagopgang en zondesondergang, bij een vaste aansluiting krijgt u er een kwh meter tussen, zie voorwaarde.

Het sanitairgebouw met toilet- en doucheruimte is vrij toegankelijk voor ligplaatshouders.

WINTERSTALLING TOTAAL PAKKET BINNEN & BUITEN VANAF €75,- P/MTR

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop software
CORONA UPDATE 9 mei
Vanaf 11 mei zijn passanten weer welkom bij Jachthaven Rottemeren. Overnachten is enkel toegestaan als u eigen sanitaire voorzieningen aan boord heeft. Het sanitairgebouw moet gesloten blijjven tot ten minste 1 juli.

De horeca "DOCK OF THE BAY" zal halverweg juni weer beperkt open gaan. Als dit goed gaat dan kunnen en mogen we 1 juli weer volledig open met de geldende regels die ons dan zullen worden opgelegd.

Wij vragen u om het toegangshek van het parkeerterrein steeds achter u dicht te trekken om zo drukte op het haven terrein te voorkomen. 

Nu de regels wat versoepeld worden is het belangrijk om de landelijke regels van 1,5m afstand enz. te blijven hanteren.

Zie voor vele watersport gerelateerde vragen en antwoorden de website van de Hiswa Corona Helpdesk.

CORONA UPDATE 10 april
Ook met het paasweekend voor de boeg luidt het landelijk advies; BLIJF THUIS. Het recreatiegebied de Rottemeren zal dan ook worden afgesloten voor autoverkeer en de haven is dus slecht bereikbaar. In Rotterdam zijn de havens gesloten en is pleziervaart verboden (zie deze link). Wij zijn nog wel geopend maar als we dit zo willen houden moet iedereen zich aan de regels houden.
  Wij rekenen op uw medewerking om zo gezamenlijk de haven geopend te kunnen en mogen houden en allen gezond te blijven!

CORONA UPDATE 3 april
Komend weekend (4 en 5 april) zijn de parkeerplaatsen in recreatiegebied de Rottemeren gesloten, hiermee de toegangsweg voor auto’s naar de Eendragtpolder en de haven ook. De haven is wel open echter alleen toegankelijk voor ligplaatshouders en werkgerelateerd bestemmingsverkeer. De haven is dit weekend dus slecht bereikbaar. Het landelijk advies luidt dan ook blijf thuis als dit kan.

CORONA UPDATE 1 april
Wijziging 3de noodverordening aangaande Corona maatregelen voor midden Holland vanaf 1 april van toepassing. Hiermee is het sanitairgebouw gesloten en kunnen we geen passanten ontvangen. Voor alle details zie de volledige noodverordening op de website van gemeente Zuidplas

UPDATE CORONA
Wij zijn geopend en houden ons aan de adviezen van het RIVM en regels van de overheid en vragen u dat ook te doen. Houd 1,5m afstand en blijf samen gezond!

Zie voor vele watersport gerelateerde vragen en antwoorden de website van de Hiswa Corona Helpdesk.