Winkelwagen Geen producten

Winterstalling Buiten op Trailer (€50,- p/mtr)

Winterstalling Buiten op Trailer (€50,- p/mtr)

U neemt de lengte van uw boot + 1m voor de trailer en vult deze in het invoerveld " Lengte" in tot 1 cijfer achter de komma.

Velden met een * zijn verplichte velden
Vraag offerte aan

| Meer

U neemt de lengte van uw boot en vult deze in het invoerveld " Lengte" in tot 1 cijfer achter de komma.

Winterstalling Buiten op Trailer (1 oktober tot 31 maart)

Uit deze aanvraag ontstaat een vrijblijvende offerte.

Wij hebben een winterstalling buiten voor +/-100 boten, deze is niet overdekt. Uw boot staat veilig achter een gesloten hek en is de hele periode toegankelijk. Het is toegestaan om aan uw boot te klussen onder de voorwaarde van het jachthavenregelement. U kan bij ons professioneel klusgereedschap zoals stofzuigers en schuurmachines huren tegen een voordelig tarief, hiermee kan u de klus goed en relatief snel voltooien (zie verhuur).

Indien uw boot bij ons op de winterstalling staat op uw eigen trailer kunt u gratis gebruik maken van de boothelling, dit kunnen wij ook voor u verzorgen. Wij kunnen uw boot ook met een kraan laten liften en plaatsen op uw trailer of bokken. Ook het schoonspuiten van uw boot behoord tot de mogelijkheden. Zie onze traievenlijst voor alle mogelijkheden.

Het terrein beschikt over een watertappunt en stroompalen. Water is gratis maar niet bedoeld om uw boot af te spuiten. Electriciteit is gratis, het is echter niet toegestaan de electriciteit te gebruiken voor verwarming of ander grootverbruik.

Het sanitairgebouw met toilet- en doucheruimte is vrij toegankelijk voor ligplaatshouders.
 

WINTERSTALLING TOTAAL PAKKET BINNEN & BUITEN VANAF €75,- P/MTR

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop software