Winkelwagen Geen producten

Jollen Stalling (vanaf €150,- per jaar)

Jollen Stalling (vanaf €150,- per jaar)

De prijs is per plaats per jaar en tot maximaal 200kg en 4m. Jollen Stallingplek Jaar (12mnd): 1 April tot 31 Maart Uit deze aanvraag ontstaat een vrijblijvende offerte. Wij bieden voor de klein...

Velden met een * zijn verplichte velden
Vraag offerte aan

| Meer

De prijs is per plaats per jaar en tot maximaal 200kg en 4m.

Jollen Stallingplek Jaar (12mnd): 1 April tot 31 Maart

Uit deze aanvraag ontstaat een vrijblijvende offerte.

Wij bieden voor de kleinere bootjes een voordelig en handig alternatief. U kunt zo bijvoorbeeld uw optimist, laser, rubberboot of kano (er kunnen 2 kano's op 1 plek) bij ons op de wal stallen.

Jollen Stallings Rek:
Het Stallings Rek is geschikt voor boten tot 4m en max. 100kg. Er zijn 3 etages, de bovenste etage op 1.50m. De liggers zijn voorzien van rollers zodat uw boot er makkelijk in en uit rolt.

Jollen Stallings Strip:
De Stalling Strip is geschikt voor boten tot 4m en max. 200kg. U kan hier uw boot op uw eigen handtrailer stallen en deze te water laten op de nabijgelegen helling.

Jollen Stallings Helling
De Stallings Helling is geschikt voor boten tot 4m en max. 200kg. Op de Jollen Helling kan u in een handomdraai uw boot te water laten of eruit trekken. Dit gaat prima alleen en kan u ook overlaten aan de kinderen. Uw boot krijgt dus een vaste eigen plek de de Jollen helling. Er is een oog aanwezig waar u uw boot aan vast kan maken en eventueel ook een slot aan kan bevestigen.


Het sanitairgebouw met toilet- en doucheruimte is vrij toegankelijk voor ligplaatshouders.
VANAF HEDEN HET HELE JAAR DOOR ONDERHOUD & SERVICE IN EIGEN BEHEER IN ONZE ONDERHOUDSLOODS

 

* = prijzen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webshop software