Winkelwagen Geen producten

Jollen Stalling (vanaf €150,- per jaar)

Jollen Stalling (vanaf €150,- per jaar)

De prijs is per plaats per jaar en tot maximaal 200kg en 4m. Jollen Stallingplek Jaar (12mnd): 1 April tot 31 Maart Uit deze aanvraag ontstaat een vrijblijvende offerte. Wij bieden voor de klein...

Velden met een * zijn verplichte velden
Vraag offerte aan

| Meer

De prijs is per plaats per jaar en tot maximaal 200kg en 4m.

Jollen Stallingplek Jaar (12mnd): 1 April tot 31 Maart

Uit deze aanvraag ontstaat een vrijblijvende offerte.

Wij bieden voor de kleinere bootjes een voordelig en handig alternatief. U kunt zo bijvoorbeeld uw optimist, laser, rubberboot of kano (er kunnen 2 kano's op 1 plek) bij ons op de wal stallen.

Jollen Stallings Rek:
Het Stallings Rek is geschikt voor boten tot 4m en max. 100kg. Er zijn 3 etages, de bovenste etage op 1.50m. De liggers zijn voorzien van rollers zodat uw boot er makkelijk in en uit rolt.

Jollen Stallings Strip:
De Stalling Strip is geschikt voor boten tot 4m en max. 200kg. U kan hier uw boot op uw eigen handtrailer stallen en deze te water laten op de nabijgelegen helling.

Jollen Stallings Helling
De Stallings Helling is geschikt voor boten tot 4m en max. 200kg. Op de Jollen Helling kan u in een handomdraai uw boot te water laten of eruit trekken. Dit gaat prima alleen en kan u ook overlaten aan de kinderen. Uw boot krijgt dus een vaste eigen plek de de Jollen helling. Er is een oog aanwezig waar u uw boot aan vast kan maken en eventueel ook een slot aan kan bevestigen.


Het sanitairgebouw met toilet- en doucheruimte is vrij toegankelijk voor ligplaatshouders.

WINTERSTALLING TOTAAL PAKKET BINNEN & BUITEN VANAF €75,- P/MTR

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop software
CORONA UPDATE 9 mei
Vanaf 11 mei zijn passanten weer welkom bij Jachthaven Rottemeren. Overnachten is enkel toegestaan als u eigen sanitaire voorzieningen aan boord heeft. Het sanitairgebouw moet gesloten blijjven tot ten minste 1 juli.

De horeca "DOCK OF THE BAY" zal halverweg juni weer beperkt open gaan. Als dit goed gaat dan kunnen en mogen we 1 juli weer volledig open met de geldende regels die ons dan zullen worden opgelegd.

Wij vragen u om het toegangshek van het parkeerterrein steeds achter u dicht te trekken om zo drukte op het haven terrein te voorkomen. 

Nu de regels wat versoepeld worden is het belangrijk om de landelijke regels van 1,5m afstand enz. te blijven hanteren.

Zie voor vele watersport gerelateerde vragen en antwoorden de website van de Hiswa Corona Helpdesk.

CORONA UPDATE 10 april
Ook met het paasweekend voor de boeg luidt het landelijk advies; BLIJF THUIS. Het recreatiegebied de Rottemeren zal dan ook worden afgesloten voor autoverkeer en de haven is dus slecht bereikbaar. In Rotterdam zijn de havens gesloten en is pleziervaart verboden (zie deze link). Wij zijn nog wel geopend maar als we dit zo willen houden moet iedereen zich aan de regels houden.
  Wij rekenen op uw medewerking om zo gezamenlijk de haven geopend te kunnen en mogen houden en allen gezond te blijven!

CORONA UPDATE 3 april
Komend weekend (4 en 5 april) zijn de parkeerplaatsen in recreatiegebied de Rottemeren gesloten, hiermee de toegangsweg voor auto’s naar de Eendragtpolder en de haven ook. De haven is wel open echter alleen toegankelijk voor ligplaatshouders en werkgerelateerd bestemmingsverkeer. De haven is dit weekend dus slecht bereikbaar. Het landelijk advies luidt dan ook blijf thuis als dit kan.

CORONA UPDATE 1 april
Wijziging 3de noodverordening aangaande Corona maatregelen voor midden Holland vanaf 1 april van toepassing. Hiermee is het sanitairgebouw gesloten en kunnen we geen passanten ontvangen. Voor alle details zie de volledige noodverordening op de website van gemeente Zuidplas

UPDATE CORONA
Wij zijn geopend en houden ons aan de adviezen van het RIVM en regels van de overheid en vragen u dat ook te doen. Houd 1,5m afstand en blijf samen gezond!

Zie voor vele watersport gerelateerde vragen en antwoorden de website van de Hiswa Corona Helpdesk.