Winkelwagen Geen producten

Bilgepomp Surflo

Bilgepomp Surflo

Bilgepompen Shurflo De bilgepompen van Shurflo bestaan uit een serie slimme, betrouwbare en efficiënte lenspompen. Verkrijgbaar in verschillende capaciteiten. De bilgepompen werken op 12 volt en v...

€ 30,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Bilgepompen Shurflo
De bilgepompen van Shurflo bestaan uit een serie slimme, betrouwbare en efficiënte lenspompen. Verkrijgbaar in verschillende capaciteiten. De bilgepompen werken op 12 volt en voorkomen dat water en andere vloeistoffen zich in de bilge verzamelen. Met deze zelfaanzuigende pompen kan het water onder uit de boot overboord worden gepompt. Zo voorkomen ze dat de bilge vol met water blijft staan.
Voor een volledige zelfstandige werking zijn de bilgepompen uit te rusten met een optionele vlotterschakelaar.

Duurzaam en robuust
De Shurflo bilgepompen zijn betrouwbaar en bestand tegen de zwaarste omstandigheden. De nylon behuizing is robuust en scheurt niet bij langdurige montage onder de waterlijn.
De pompen worden ondergedompeld gemonteerd en zijn geschikt voor continu gebruik. Een anti-airlock zorgt voor continue prestaties doordat opgezogen lucht de werking van de pomp niet beïnvloed.

Lange levensduur
De bilgepompen van Shurflo zijn uitgerust met een uniek koelsysteem voor de motor. Deze wordt watergekoeld waardoor een lange levensduur gegarandeerd blijft.

Universele bevestiging
De bilgepompen hebben allemaal dezelfde basis. Een pomp uit de serie is altijd eenvoudig te vervangen is zonder deze opnieuw te hoeven monteren. Een vergelijkbaar model kan gewoon weer op de basis worden geklikt.

 
  • Aansluitspanning:12 volt
  • 2650 liter per minuut
  • Afmetingen:114 x 95 mm
  • 3,2 ampère maximaal
    Uitlaat: 19mm slangtule
  • Opvoerhoogte: 500: 220 cm maximaal
 


Bilge vlotterschakelaar
De Bilge vlotterschakelaar is een ideale aanvulling op de bilgepompen van Shurflo en biedt absolute betrouwbaarheid voor uw boot. Door deze kwikvrije, mechanische schakelaar te gebruiken wordt de bilgepomp automatisch ingeschakeld bij een waterniveau van 44 mm. Als het waterniveau is gedaald tot 19 mm schakelt de vlotter de lenspomp automatisch weer uit.

Handmatige test mogelijk
Ontworpen en geproduceerd met de beste componenten. Verlengt de levensduur en verbeterd de prestaties en betrouwbaarheid van de Shurflo bilgepompen. Uitgerust met handmatige test hendel. Verkrijgbaar in standaard uitvoering en uitvoering met afdekkap.

Optionele beschermingskap
De Bilge vlotterschakelaar kan het best horizontaal gemonteerd worden. De maximale bevestigingshoek is 20 graden van verticaal.
Voor de beste prestaties adviseert Shurflo de vlotterschakelaar met afdekkap te gebruiken. Deze beschermt de vlotter effectief tegen vuil en beschadigingen. De kap is eenvoudig te verwijderen voor onderhoud en reiniging.

Perfect in combinatie met Shurflo Bilgepomp
Eenvoudig op de basis van de Shurflo bilgepompen te klikken voor montage direct bij de bilgepomp.

WINTERSTALLING TOTAAL PAKKET BINNEN & BUITEN VANAF €75,- P/MTR

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop software