Winkelwagen Geen producten

Bilgepomp Surflo

Bilgepomp Surflo

Bilgepompen Shurflo De bilgepompen van Shurflo bestaan uit een serie slimme, betrouwbare en efficiënte lenspompen. Verkrijgbaar in verschillende capaciteiten. De bilgepompen werken op 12 volt en v...

€ 30,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Bilgepompen Shurflo
De bilgepompen van Shurflo bestaan uit een serie slimme, betrouwbare en efficiënte lenspompen. Verkrijgbaar in verschillende capaciteiten. De bilgepompen werken op 12 volt en voorkomen dat water en andere vloeistoffen zich in de bilge verzamelen. Met deze zelfaanzuigende pompen kan het water onder uit de boot overboord worden gepompt. Zo voorkomen ze dat de bilge vol met water blijft staan.
Voor een volledige zelfstandige werking zijn de bilgepompen uit te rusten met een optionele vlotterschakelaar.

Duurzaam en robuust
De Shurflo bilgepompen zijn betrouwbaar en bestand tegen de zwaarste omstandigheden. De nylon behuizing is robuust en scheurt niet bij langdurige montage onder de waterlijn.
De pompen worden ondergedompeld gemonteerd en zijn geschikt voor continu gebruik. Een anti-airlock zorgt voor continue prestaties doordat opgezogen lucht de werking van de pomp niet beïnvloed.

Lange levensduur
De bilgepompen van Shurflo zijn uitgerust met een uniek koelsysteem voor de motor. Deze wordt watergekoeld waardoor een lange levensduur gegarandeerd blijft.

Universele bevestiging
De bilgepompen hebben allemaal dezelfde basis. Een pomp uit de serie is altijd eenvoudig te vervangen is zonder deze opnieuw te hoeven monteren. Een vergelijkbaar model kan gewoon weer op de basis worden geklikt.

 
  • Aansluitspanning:12 volt
  • 2650 liter per minuut
  • Afmetingen:114 x 95 mm
  • 3,2 ampère maximaal
    Uitlaat: 19mm slangtule
  • Opvoerhoogte: 500: 220 cm maximaal
 


Bilge vlotterschakelaar
De Bilge vlotterschakelaar is een ideale aanvulling op de bilgepompen van Shurflo en biedt absolute betrouwbaarheid voor uw boot. Door deze kwikvrije, mechanische schakelaar te gebruiken wordt de bilgepomp automatisch ingeschakeld bij een waterniveau van 44 mm. Als het waterniveau is gedaald tot 19 mm schakelt de vlotter de lenspomp automatisch weer uit.

Handmatige test mogelijk
Ontworpen en geproduceerd met de beste componenten. Verlengt de levensduur en verbeterd de prestaties en betrouwbaarheid van de Shurflo bilgepompen. Uitgerust met handmatige test hendel. Verkrijgbaar in standaard uitvoering en uitvoering met afdekkap.

Optionele beschermingskap
De Bilge vlotterschakelaar kan het best horizontaal gemonteerd worden. De maximale bevestigingshoek is 20 graden van verticaal.
Voor de beste prestaties adviseert Shurflo de vlotterschakelaar met afdekkap te gebruiken. Deze beschermt de vlotter effectief tegen vuil en beschadigingen. De kap is eenvoudig te verwijderen voor onderhoud en reiniging.

Perfect in combinatie met Shurflo Bilgepomp
Eenvoudig op de basis van de Shurflo bilgepompen te klikken voor montage direct bij de bilgepomp.

WINTERSTALLING TOTAAL PAKKET BINNEN & BUITEN VANAF €75,- P/MTR

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop software
CORONA UPDATE 9 mei
Vanaf 11 mei zijn passanten weer welkom bij Jachthaven Rottemeren. Overnachten is enkel toegestaan als u eigen sanitaire voorzieningen aan boord heeft. Het sanitairgebouw moet gesloten blijjven tot ten minste 1 juli.

De horeca "DOCK OF THE BAY" zal halverweg juni weer beperkt open gaan. Als dit goed gaat dan kunnen en mogen we 1 juli weer volledig open met de geldende regels die ons dan zullen worden opgelegd.

Wij vragen u om het toegangshek van het parkeerterrein steeds achter u dicht te trekken om zo drukte op het haven terrein te voorkomen. 

Nu de regels wat versoepeld worden is het belangrijk om de landelijke regels van 1,5m afstand enz. te blijven hanteren.

Zie voor vele watersport gerelateerde vragen en antwoorden de website van de Hiswa Corona Helpdesk.

CORONA UPDATE 10 april
Ook met het paasweekend voor de boeg luidt het landelijk advies; BLIJF THUIS. Het recreatiegebied de Rottemeren zal dan ook worden afgesloten voor autoverkeer en de haven is dus slecht bereikbaar. In Rotterdam zijn de havens gesloten en is pleziervaart verboden (zie deze link). Wij zijn nog wel geopend maar als we dit zo willen houden moet iedereen zich aan de regels houden.
  Wij rekenen op uw medewerking om zo gezamenlijk de haven geopend te kunnen en mogen houden en allen gezond te blijven!

CORONA UPDATE 3 april
Komend weekend (4 en 5 april) zijn de parkeerplaatsen in recreatiegebied de Rottemeren gesloten, hiermee de toegangsweg voor auto’s naar de Eendragtpolder en de haven ook. De haven is wel open echter alleen toegankelijk voor ligplaatshouders en werkgerelateerd bestemmingsverkeer. De haven is dit weekend dus slecht bereikbaar. Het landelijk advies luidt dan ook blijf thuis als dit kan.

CORONA UPDATE 1 april
Wijziging 3de noodverordening aangaande Corona maatregelen voor midden Holland vanaf 1 april van toepassing. Hiermee is het sanitairgebouw gesloten en kunnen we geen passanten ontvangen. Voor alle details zie de volledige noodverordening op de website van gemeente Zuidplas

UPDATE CORONA
Wij zijn geopend en houden ons aan de adviezen van het RIVM en regels van de overheid en vragen u dat ook te doen. Houd 1,5m afstand en blijf samen gezond!

Zie voor vele watersport gerelateerde vragen en antwoorden de website van de Hiswa Corona Helpdesk.