Winkelwagen Geen producten

NIEUWSBRIEF MEI 2017

Nieuwsbrief mei 2017
 
-          Tijdens afgelopen winter en voorjaar zijn er weer grote stappen gemaakt ter verbetering van de faciliteiten en de uitstraling van Jachthaven Rottemeren. Zo is er bijvoorbeeld een afspuitplaats gerealiseerd die bijna klaar is voor gebruik en er staat en leuke speeltuin voor de kinderen. De afspuitplaats kan niet zelfstandig worden gebruikt, afspuiten zal gebeuren door de havenmeester.
 
-          Deze zomer zal o.a. verder worden gewerkt aan de stallingsrekken voor kano’s en optimisten, zal er een slagboom worden geplaatst voor het stallingsterrein en zal de westkant van het jachthaventerrein onderhanden worden genomen.
 
-          Om ervoor te zorgen dat er geen onbekende trailers op het stallingsterrein staan hebben wij in de afgelopen week alle trailers op het stallingsterrein genummerd. Heeft u een trailer bij ons gestald vragen wij u contact op te nemen zodra u weer op de haven bent om het nummer aan ons door te geven.
 
-          VACATURE: Voor onze jachthavenkantine ‘Dock of the bay’ zijn wij nog op zoek naar een vlotte, enthousiaste en zelfstandige horeca medewerk(st)er. Diploma Sociale Hygiëne en een beetje kennis van de watersport is een pré, maar enthousiast en leergierig is ook prima. Wij zoeken voornamelijk iemand voor de weekenden tijdens het vaarseizoen en af en toe ook doordeweeks tijdens evenementen van de zeilschool, cursusavond of een borrel. Ben jij of ken jij iemand die een baantje zoekt in de horeca en tussen 17 en 30 jaar oud is? Neem dan contact met ons op!
 
-          Veel boten keren deze dagen terug vanuit de winterstalling. Wij willen u vragen er goed op te letten dat u uw boot op de juiste ligplaats legt. Bent u niet helemaal meer zeker op welke ligplaats u staat ingeschreven dan kunt u dit terug vinden op de factuur of neem contact met ons op en vraag het na.
 
-          Aanstaande zondag 7 mei is er weer de jaarlijkse open dag van zeilschool Wavie. Zij organiseren deze dag allerlei leuke activiteiten en zeilworkshops. Zie voor meer informatie wavie.nl/open-dag (voor sommige activiteiten is vooraf inschrijven gewenst)
 
-          Het hele weekend, 6 en 7 mei, staan er van Ankerboten.nl een aantal demosloepen uitgestald en liggen er een aantal sloepen in het water waarmee een proefvaart kan worden gemaakt. Ook voor onderhoud en reparatie aan uw boot, motor of dekzeil kunt u bij hen terecht.
 
-          Nogmaals willen wij uw aandacht vestigen op het juist afvoeren van afval, met name verfafval. Verfafval dient te worden verzameld in de milieucontainer (roestbruin van kleur) te vinden op het stallingsterrein. Recent vonden wij helaas weer verfafval in de groene bak tussen de bladeren..
 
-          De steigers D t/m H hebben stroompunten. Wij hebben gemerkt dat er ook afgelopen seizoen een aantal ligplaatshouders hiervan (continue) gebruik maakten. Omdat wij vanaf de buitenkant niet kunnen zien welke boten er veel stroom verbruiken hebben wij, zoals eerder reeds aangekondigd, kwh meters geplaatst. De eerste 100kwh zijn gratis, daarna betaalt u 25 cent/kwh. Voor veruit de meesten van u zal dit daarom geen extra kosten met zich meebrengen. Alleen de ligplaatshouders met groot verbruik zullen daardoor aan het eind van het seizoen een factuur ontvangen voor stroomkosten. Op deze manier willen wij de elektrakosten zo eerlijk mogelijk houden voor iedereen.
 
-          Wij horen uiteraard ook graag wat u belangrijk vindt in een jachthaven. Heeft u vragen, tips of ideeën? Laat het ons weten via info@jachthavenrottemeren.nl.
 
    05-05-2017 00:00
WINTERSTALLING TOTAAL PAKKET BINNEN & BUITEN VANAF €75,- P/MTR

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop software