Winkelwagen Geen producten

NIEUWSBRIEF JUNI 2016

NIEUWSBRIEF JUNI 2016

Het vaarseizoen is inmiddels weer begonnen en we hebben al redelijk wat dagen zomers weer gehad. Velen van u hebben dan ook alweer de eerste meters gevaren, gedobberd en genoten.

- De jachthaven kantine “DOCK OF THE BAY” is tijdens het vaarseizoen geopend op zaterdag, zondag en wat mooie dagen tussendoor. Dit vaarseizoen worden wij hierin bijgestaan door drie leuke meiden die u in de kantine en op ons terras kunnen voorzien van een heerlijke lunch, huisgemaakte appeltaart en andere versnaperingen.

- Op 04 juni is de tweede editie van de Rottemeren Cup gehouden vanuit Jachthaven Rottemeren, georganiseerd door Zeilschool Wavie en Zeilschool Zuidplas. Er waren dit keer het dubbele aantal aanmeldingen! Deze zonovergoten dag werd afgesloten met een geslaagde BBQ. Op 24 september is de volgende editie van deze zeilwedstrijd. U als ligplaatshouders bent uiteraard ook van harte welkom om mee te doen en/of in te schrijven voor de BBQ.

- De toegangshekken sluiten wij rond 22.30uur en gaan rond 08.30uur weer open. Als u de jachthaven op en af wil wanneer de hekken reeds op slot zijn, sluit de hekken dan achter u en zet het codeslot er weer op! Zo houden we met zijn allen de jachthaven zo veilig mogelijk.

- Vanaf 15 juni zal de code van de toegangshekken veranderen. De nieuwe code wordt: # Het is aan een ieder de verantwoordelijkheid om hier discreet mee om te gaan.

- Vanaf 15 juni zal ook het WiFi wachtwoord veranderen. Het nieuwe wachtwoord wordt: # Wij hebben gemerkt dat het WiFi signaal ver reikt en dat men vanuit omliggende havens en steigers bij ons het wachtwoord voor WiFi komt vragen. Het is niet de bedoeling dat u deze afgeeft. Hoe meer mensen uit de omgeving van ons WiFi gebruik maken hoe langzamer het signaal wordt. WiFi is bedoeld voor ligplaatshouders van Jachthaven Rottemeren en passanten die een overnachtingsplek in onze jachthaven gebruiken.
 
- Wij hebben gezien dat sommige ligplaatshouders stootkussens aan de steigers hebben gemonteerd. Dit is nadrukkelijk niet toegestaan! Alleen in overleg met Joey Smit mag u iets in de steigers boren. Wij boren tenslotte ook niet zomaar in uw boot…

- Gelieve groot bouw- en sloopafval en/of groot verpakkingsmateriaal zelf af te voeren. De containers voor restafval zijn alléén bedoeld voor klein huishoudelijk afval. Olie en Verfafval kunt u kwijt in de milieucontainer aan het einde van het stallingsterrein.

- Met een mooie en drukke zomer in het vooruitzicht vragen wij iedereen om uw auto zo strak en netjes mogelijk te parkeren op de daarvoor met bordjes aangegeven parkeerplekken. Dit betreft de parkeerstrook tussen de 2 grote zwarte plantenbakken langs het hek en de strook hier recht tegenover langs de groenstrook. Aub dus niet bij de bordjes “VERBODEN TE PAREREN”. Indien er geen plaats meer is vragen wij u vriendelijk om buiten de hekken te parkeren om zo het haventerrein goed toegankelijk te houden voor boottrailers en overige haven gerelateerde bewegingen. Als u zich hier niet aan houdt wekt dat niet alleen irritatie maar bent u ook bij eventuele schade automatisch de verantwoordelijke partij en kan u hiervoor aansprakelijk worden gesteld.

-Wij horen uiteraard ook graag wat u belangrijk vindt in een jachthaven. Heeft u vragen, tips of ideeën? Laat het ons weten via info@jachthavenrottemeren.nl.

U kunt deze en voorgaande nieuwsbrieven ten alle tijden terugvinden op de nieuwspagina van de website. www.jachthavenrottemeren.nl
 
    13-06-2016 00:00
WINTERSTALLING TOTAAL PAKKET BINNEN & BUITEN VANAF €75,- P/MTR

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop software
CORONA UPDATE 9 mei
Vanaf 11 mei zijn passanten weer welkom bij Jachthaven Rottemeren. Overnachten is enkel toegestaan als u eigen sanitaire voorzieningen aan boord heeft. Het sanitairgebouw moet gesloten blijjven tot ten minste 1 juli.

De horeca "DOCK OF THE BAY" zal halverweg juni weer beperkt open gaan. Als dit goed gaat dan kunnen en mogen we 1 juli weer volledig open met de geldende regels die ons dan zullen worden opgelegd.

Wij vragen u om het toegangshek van het parkeerterrein steeds achter u dicht te trekken om zo drukte op het haven terrein te voorkomen. 

Nu de regels wat versoepeld worden is het belangrijk om de landelijke regels van 1,5m afstand enz. te blijven hanteren.

Zie voor vele watersport gerelateerde vragen en antwoorden de website van de Hiswa Corona Helpdesk.

CORONA UPDATE 10 april
Ook met het paasweekend voor de boeg luidt het landelijk advies; BLIJF THUIS. Het recreatiegebied de Rottemeren zal dan ook worden afgesloten voor autoverkeer en de haven is dus slecht bereikbaar. In Rotterdam zijn de havens gesloten en is pleziervaart verboden (zie deze link). Wij zijn nog wel geopend maar als we dit zo willen houden moet iedereen zich aan de regels houden.
  Wij rekenen op uw medewerking om zo gezamenlijk de haven geopend te kunnen en mogen houden en allen gezond te blijven!

CORONA UPDATE 3 april
Komend weekend (4 en 5 april) zijn de parkeerplaatsen in recreatiegebied de Rottemeren gesloten, hiermee de toegangsweg voor auto’s naar de Eendragtpolder en de haven ook. De haven is wel open echter alleen toegankelijk voor ligplaatshouders en werkgerelateerd bestemmingsverkeer. De haven is dit weekend dus slecht bereikbaar. Het landelijk advies luidt dan ook blijf thuis als dit kan.

CORONA UPDATE 1 april
Wijziging 3de noodverordening aangaande Corona maatregelen voor midden Holland vanaf 1 april van toepassing. Hiermee is het sanitairgebouw gesloten en kunnen we geen passanten ontvangen. Voor alle details zie de volledige noodverordening op de website van gemeente Zuidplas

UPDATE CORONA
Wij zijn geopend en houden ons aan de adviezen van het RIVM en regels van de overheid en vragen u dat ook te doen. Houd 1,5m afstand en blijf samen gezond!

Zie voor vele watersport gerelateerde vragen en antwoorden de website van de Hiswa Corona Helpdesk.