Winkelwagen Geen producten

NIEUWSBRIEF JANUARI 2016

NIEUWSBRIEF JANUARI 2016

- In de tweede week van februari 2016 zult u de factuur ontvangen voor uw ligplaats.

- Met name in deze wintermaanden willen wij u erop wijzen dat uw boot uw eigen verantwoordelijkheid is en het wenselijk is om met regelmaat even te komen kijken hoe uw boot erbij ligt. U bent zelf verantwoordelijk voor uw landvasten, stootwillen, afdekzeilen en het hozen van uw boot. Uiteraard houden wij ook een oogje in het zeil en zullen ingrijpen indien noodzakelijk. Zie ook de webshop op www.jachthavenrottemeren.nl voor landvasten, stootwillen etc.

-Heeft u of kent u kinderen die willen starten met zeillessen? Voor kinderen vanaf 7 jaar start Zeilschool Wavie met de Optimisten zeilschool vanuit Jachthaven Rottemeren. Vanaf mei en juni zijn er op woensdagmiddag lessen. Ook zijn er cursusweken (van 5 dagen) in de meivakantie en in de zomervakantie. Zie www.wavie.nl

- Dit jaar zullen wij er strikter op toezien dat iedereen die ’s nachts stroom wil gebruiken een kilowattmeter (flexmate) ontvangt en gebruikt. Ook continue grootverbruikers zoals bv. een elektrische kachel zijn niet toegestaan zonder aparte kilowattmeter. De eerste 100kWh op de meter is gratis, daarna wordt €0,25 per kWh in rekening gebracht aan het einde van het jaar of vaarseizoen. Borg is €50,-.

- Het streven is om de boten die momenteel op de wal zijn gestald in de derde en vierde week van april terug het water in te laten. Precieze data volgen nog.

De planning voor 2016:
Speelplaats voor de kinderen
Terras opnieuw aanleggen
Definitieve afspuitplaats
Stallingsrek op de wal voor boten tot 4m en max 150kg
Botenwagen tot 5000kg
Vuilwaterstortplaats Chemisch Toilet

-Wij horen uiteraard ook graag wat u belangrijk vindt in een jachthaven. Heeft u vragen, tips of ideeën? Laat het ons weten via info@jachthavenrottemeren.nl.

U kunt deze en voorgaande nieuwsbrieven ten alle tijden terugvinden op de nieuwspagina van de website. www.jachthavenrottemeren.nl
    29-01-2016 00:00
VANAF HEDEN HET HELE JAAR DOOR ONDERHOUD & SERVICE IN EIGEN BEHEER IN ONZE ONDERHOUDSLOODS

 

* = prijzen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webshop software