Winkelwagen Geen producten

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2015

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2015

Het vaarseizoen 2015 en alle stallingswerkzaamheden zijn afgerond en de eerste winterstormen zijn een feit. Voor Jachthaven Rottemeren was 2015 een succesvol jaar en wij gaan er deze winter hard aan werken om in 2016 deze stijgende lijn voort te kunnen zetten.

-Met name voor de wintermaanden willen wij u erop wijzen dat uw boot uw eigen verantwoordelijkheid is en het wenselijk is om met regelmaat even te komen kijken hoe uw boot erbij ligt. U bent dus zelf verantwoordelijk voor uw landvasten, stootwillen, afdekzeilen en het hozen van uw boot. Uiteraard houden wij ook een oogje in het zeil en zullen ingrijpen indien noodzakelijk. Zie ook de webshop op www.jachthavenrottemeren.nl voor landvasten, stootwillen etc.
 
-Het zal u niet ontgaan zijn dat op 14 juni 2015 de jachthaven kantine “Dock of the bay” haar deuren heeft geopend. Een groot aantal van u hebben wij in de weekenden op ons heerlijk zonnige terras mogen begroeten voor een hapje en een drankje. “Dock of the bay” zal, op een enkele mooie schaatsdag na, gesloten zijn tot het vaarseizoen van 2016 weer begint.
De planning is om volgend jaar meer activiteiten te organiseren in en rondom de haven. Zo zal de Zeilwedstrijd “RottemerenCup” die dit jaar een succes was volgend jaar 2x terugkomen. Ook zal “Dock of the Bay” een aantal agendapunten toevoegen met bijvoorbeeld een mosselavond, opening en/of afsluiting van het vaarseizoen.

-Er is dit jaar voor én achter de schermen hard gewerkt aan (achterstallig) onderhoud van de jachthaven. Naast de grote opknapbeurt van de jachthaven kantine zijn er onder andere nieuwe elektrapaaltjes geplaatst op de steigers, is er meer en betere verlichting geplaatst op het jachthaventerrein, evenals bewakingscamera’s, is de boothelling verlengd en versterkt, zijn er nieuwe geisers geplaatst zodat alle vier de douches weer warm water geven, etc.

-De planning voor 2016:
Speelplaats voor de kinderen
Terras opnieuw aanleggen
Definitieve afspuitplaats
Stallingsrek op de wal voor boten tot 4m en max 150kg
Botenwagen tot 5000kg
Vuilwaterstortplaats Chemisch Toilet
 
-Wij horen uiteraard ook graag wat u belangrijk vindt in een jachthaven. Heeft u vragen, tips of ideeën? Laat het ons weten via info@jachthavenrottemeren.nl.
 
U kunt deze en voorgaande nieuwsbrieven ten alle tijden terugvinden op de nieuwspagina van de website. www.jachthavenrottemeren.nl
 
    24-11-2015 00:00
VANAF HEDEN HET HELE JAAR DOOR ONDERHOUD & SERVICE IN EIGEN BEHEER IN ONZE ONDERHOUDSLOODS

 

* = prijzen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webshop software