Winkelwagen Geen producten

NIEUWSBRIEF JUNI 2015

NIEUWSBRIEF JUNI 2015

- Vanaf zaterdag 13 juni 2015 zal de jachthavenkantine “Dock of the bay” elk weekend in het vaarseizoen geopend zijn. De opening van de kantine houdt helaas nog niet in dat wij al helemaal klaar zijn met de renovatie. De afwerking van de gevel heeft nog aandacht nodig en het terras wordt opnieuw aangelegd. Dit zal beide nog deze zomer gebeuren, dit zal echter de opening van de kantine niet in de weg staan. De openingstijden van de kantine zullen deze zomer voornamelijk in de weekenden zijn, u kunt deze terugvinden op de website.

- We zijn reeds begonnen met het vernieuwen van de elektrakasten op de steigers. Op steiger D en steiger E zijn de nieuwe elektrakasten al geplaatst en gereed. Voor steiger F, G en H moet een nieuwe kabel ingegraven worden. Wij streven ernaar om dit deze maand af te ronden. Zodra dit voltooid is zullen wij ook het gebruik van de Flexmate (zie website of informatiebord) gaan handhaven.

- Er is een nieuwe blauwe rolcontainer geplaatst voor uw huishoudelijk afval die wekelijks zal worden geleegd. Wij willen u er echter wel op wijzen dat dit uitsluitend voor huishoudelijk afval is en niet voor uw bouw/sloop afval. Afgewerkte olie, bilgewater en verf/schilderafval kunt u kwijt in de milieucontainer achteraan het stallingsterrein.

- Er zijn op het haventerrein wat parkeerborden/verbodsborden geplaatst. Wij willen u dan ook vragen zich hieraan te houden en uw auto te parkeren op de daarvoor aangegeven parkeerstrook.

- Wij streven ernaar om in de maand juli-augustus op het braakliggend stuk gras/halfverharding naast het kantinegebouw een speelplaats met het benodigde klim- en speelmateriaal te realiseren.

- In samenwerking met een aantal andere watersportbedrijven kunnen wij u deze winter ook overdekte stalling aanbieden. Zie de website voor meer informatie.
 
-WiFi is gratis voor ligplaatshouders van Jachthaven Rottemeren. Het WiFi wachtwoord is: eendragt

Tot slot willen wij er een gewoonte van maken om u eens per kwartaal via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van vorderingen en veranderingen. U kunt deze en voorgaande nieuwsbrieven ook ten alle tijden terugvinden op de nieuwspagina van de website.
    04-06-2015 00:00
VANAF HEDEN HET HELE JAAR DOOR ONDERHOUD & SERVICE IN EIGEN BEHEER IN ONZE ONDERHOUDSLOODS

 

* = prijzen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webshop software